Melissa van Ruijven Fysiotherapie kan u hulp op maat aanbieden in verschillende gezondheidsklachten.

Even een stukje over mij; ik ben Melissa van Ruijven, 32 jaar en moeder van 1 dochter. Vanaf jongs af aan wist ik dat ik graag met mensen wilde werken, later kwam hierbij ook de interesse in het menselijk lichaam naar voren.

In 2015 kwam mijn droom uit en behaalde ik mijn Bachelor of Science. Hierna wilde ik mij graag nog verder verdiepen in het menselijk lichaam en heb ik mij gespecialiseerd in verschillende aanvullende opleidingen en cursussen gericht op het zo efficiënt mogelijk behandelen van klachten voortkomend uit het bewegingsapparaat.

In mijn gezellige praktijk in ’s-Gravenzande help ik met veel passie en plezier de mensen bij hun klachten en problemen en kijk graag verder dan alleen de plaats waar de klacht zich presenteert.

Ik zeg altijd zo; ‘’als de schakelaar storing heeft kun je het bolletje vervangen, maar de lamp zal niet gaan branden zolang je de schakelaar niet repareert’’

Door de balans in het lichaam terug te brengen kunnen lichamelijke en/of mentale klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Elk lichaam is anders en reageert anders op pijn/ psychische stress/ operaties/ ziekten/ aandoeningen of schade etc.

Ik leg je graag helder en duidelijk uit waar de klachten vandaan komen en wat we hier samen aan kunnen doen om dit zo efficiënt mogelijk te verbeteren. Niet alle klachten kunnen verdwijnen, het is dan vaak wel mogelijk om deze klachten te stabiliseren zodat het leven weer wat leuker wordt.

Uiteindelijk streef ik ernaar om mensen weer blij, energiek en met een glimlach de deur uit te zien gaan.

Tijdens het consult staat privacy, persoonlijke aandacht en vertrouwen centraal.