Ik ben Melissa van Ruijven, 31 jaar en moeder van 1 dochter. In mijn gezellige praktijk in ’s-Gravenzande help ik met veel passie en plezier de mensen bij hun klachten en problematiek.

Sinds 2019 ben ik gespecialiseerd in de Methode Kanij. Deze methode staat bekend als doeltreffend en duidelijk. Wij kijken veel verder dan alleen de plaats waar de klacht zich presenteert.

Ik zeg altijd zo ‘’als de schakelaar kapot is kun je het bolletje vervangen, maar hij zal niet gaan branden zolang je de schakelaar niet repareert’’

Door de balans in het lichaam terug te brengen kunnen lichamelijke en/of mentale klachten verminderen en zelfs geheel verdwijnen. Elk lichaam is anders en reageert anders op pijn/ stress/ operaties/ ziekten/ aandoeningen of schade etc.

Ik leg je graag helder en duidelijk uit waar de klachten vandaan komen en wat we hier samen aan kunnen doen om dit te verbeteren of zelfs te laten verdwijnen. Niet alle klachten kunnen verdwijnen, het is dan vaak wel mogelijk om deze klachten te stabiliseren zodat het leven weer wat leuker wordt.

Uiteindelijk streef ik ernaar om mensen weer vol energie en met een glimlach de deur uit te zien gaan.

Tijdens het consult staat privacy, persoonlijke aandacht en vertrouwen centraal.